Painovoima

Joskus käy noin. Olen tottunut ajattelemaan, että pidän edes vähän kaikesta mangasta, mutta tällä kertaa jouduin toteamaan, että kysymykset, joita teos herätti, olivat niin perustavanluontoisia, että ne kyseenalaistivat koko lukuprosessin. Ja vastaukset eivät vastanneet enää kysymykseen, jos sitä koskaan kuultiin. Lyhyesti: Todella hämmentävää.

Tags:

4 kommenttia - “Painovoima”

  1. Maissi Kirjoittaa:

    Voin vain kuvitella, kuinka suurta tuskaa sulle tuotti se, ettei Gravitation resonoinut. Todellakin vain kuvitella, sillä ite en ole ainuttakaan lukenut. Tästä pidin. Tee lisää.

  2. nokitiira Kirjoittaa:

    Kylä ne hiukset jonain päivänä pysyy ojennuksessa. Ja jos ei… voihan ne leikata…
    *väistää kohti kiitävää teräesinettä*
    Vitsit sikseen, sä et selkeästikään yrittänyt tarpeeksi gravitationin kohdalla. Anna sille mahdollisuus. Myrkytä sielusi.

  3. Tatsujin Kirjoittaa:

    En usko, että kyse on yrityksen puutteesta, kun tuo kerran on toinen pokkari, jonka luin.
    Ja hiussuoruva tippui silmille joka kerta, kun aivot löi tyhjää ja tuumas “Miks?!” ja “Miten tähän ny pitäs suhtautuu?!”

    Ja miten niin myrkytä sielusi? Vai meinaakko, että pitää olla muutaman promillen kännissä, että voi nauttia Gravitationin lukemisesta?
    *Suorittaa pikaisen haarniskoitumisen Kamen Rider -tyyliin vähentääkseen vesikauhuisten yaoi-fanityttöjen pahantahtoisesta ylireagoinnista aiheutuvaa iskupiste hävikkiä*

    Mutta kyse taitaa olla motivaation puutteesta minun taholtani. Yleensä jaksan kyllä vaivata mieltäni ja tehdä vähän googlaamistakin ymmärtääkseni teoksen sisältöä, mutta tällä kertaa ei tunnu siltä, että teoksen syvällisellä luotaamisella löytyisi mitään mitä osaisin arvostaa. Mutta taidan seuraaviin pääsykokeisiin laittaa tukkani parille koulutyttöponnarille ihan vain häritäkseni kanssakilpailijoitani.

  4. nokitiira Kirjoittaa:

    Itteasiassa muutaman promillen humala voisi olla ihan paikallaan Gravitationista nauttimiseen… Mutta selkeästi ei ollut aivan turha lukukokemus! Seuraavaan kouluun varmasti pääset sisälle.

Jätä vastaus